دوشنبه 11 خرداد 1405 - Mon 01 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 33500
    تاریخ انتشار: 30/تير/1395 - 13:31
    پایگاه خبری حامیان ولایت/سیاسی

    حسین فریدون هیچوقت به دانشگاه گیلان معرفی نشد/دانشگاه گیلان ادعای سازمان سنجش را تکذیب کرد

    مدیرگروه علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه گیلان گفت: در مدت گذشته و در چند سال اخیر فردی به نام"حسین فریدون" به عنوان دانشجو دکتری به ما معرفی نشده است.

    حسین فریدون هیچوقت به دانشگاه گیلان معرفی نشد/دانشگاه گیلان ادعای سازمان سنجش را تکذیب کرد

      سیدامیر نیاکویی مدیر گروه علوم‌سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه گیلان در گفت‌وگویی اعلام نمود:

    درباره قبولی و معرفی حسین فریدون برادر رئیس‌‌جمهور به این گروه آموزشی در سال 93، اظهار داشت: چنین چیزی صورت نگرفته است.

    وی افزود: مسئولیت گروه علوم‌سیاسی و روابط بین‌الملل تا پایان مردادماه سال 92 بر عهده دکتر سیم‌بر بود و پس از آن به من واگذار شد، اما نه در آن دوره و نه در زمان حضور بنده چنین فردی به گروه مبنی بر قبولی در مقطع دکتری دانشگاه گیلان معرفی نشده و اسم این فرد را اولین بار است که می‌شنوم.

    مدیر گروه علوم‌سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه گیلان درباره اینکه اگر فردی در آزمون کتبی دکترای دانشگاهی قبول شود و بعد با استناد به آن به دانشگاه دیگری معرفی شود، آیا نیاز به شرکت در مصاحبه گروه نیست؟ افزود: درباره این مسائل به نظر می‌رسد آئین‌نامه‌ها مبهم است، گاهی اوقات می‌گویند رئیس دانشگاه می تواند معرفی کند، اما قاعدتا رویه این است که اگر کسی در دانشگاهی قبول شود باید آزمون و مصاحبه را طی کند.

    این استاد دانشگاه اضافه کرد: در  مدت گذشته و چند سال اخیر چنین فردی به عنوان دانشجو به ما معرفی نشده است.

    سازمان سنجش آموزش کشور روز گذشته طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که حسین فریدون در سال 1392 در کدرشته محل 9626 رشته روابط بین‌الملل دوره شبانه دانشگاه گیلان در بین چند برابر معرفی‌شدگان برای انجام مصاحبه با استفاده از سهمیه ایثارگران در رتبه 2 (دو) حائز کسب حدنصاب سهمیه قرار گرفته و در این دانشگاه قبول شده، اما اکنون مدیر گروه علوم‌سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه گیلان این ادعای سازمان سنجش را تکذیب می‌کند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما