دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • پنهان‌کاری ارتش آمریکا در آمار تلفات

  • دشمن تصور نمی‌کرد عرصه نبرد را به سطح منطقه گسترش دهیم

  • حملات شدید رژیم صهیونیستی به "النبطیه الفوقا" / فیلم

  • گلوگاه تنفس عربستان زیر ضرب جنگ علیه ایران+ عکس

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • استقلال ۲ بازیکن جدید خود را می‌خواهد

  • مشارکت غربگرایان با ترامپ در حمله به معیشت و امنیت مردم

  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 33500
    تاریخ انتشار: 30/تير/1395 - 13:31
    پایگاه خبری حامیان ولایت/سیاسی

    حسین فریدون هیچوقت به دانشگاه گیلان معرفی نشد/دانشگاه گیلان ادعای سازمان سنجش را تکذیب کرد

    مدیرگروه علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه گیلان گفت: در مدت گذشته و در چند سال اخیر فردی به نام"حسین فریدون" به عنوان دانشجو دکتری به ما معرفی نشده است.

    حسین فریدون هیچوقت به دانشگاه گیلان معرفی نشد/دانشگاه گیلان ادعای سازمان سنجش را تکذیب کرد

      سیدامیر نیاکویی مدیر گروه علوم‌سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه گیلان در گفت‌وگویی اعلام نمود:

    درباره قبولی و معرفی حسین فریدون برادر رئیس‌‌جمهور به این گروه آموزشی در سال 93، اظهار داشت: چنین چیزی صورت نگرفته است.

    وی افزود: مسئولیت گروه علوم‌سیاسی و روابط بین‌الملل تا پایان مردادماه سال 92 بر عهده دکتر سیم‌بر بود و پس از آن به من واگذار شد، اما نه در آن دوره و نه در زمان حضور بنده چنین فردی به گروه مبنی بر قبولی در مقطع دکتری دانشگاه گیلان معرفی نشده و اسم این فرد را اولین بار است که می‌شنوم.

    مدیر گروه علوم‌سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه گیلان درباره اینکه اگر فردی در آزمون کتبی دکترای دانشگاهی قبول شود و بعد با استناد به آن به دانشگاه دیگری معرفی شود، آیا نیاز به شرکت در مصاحبه گروه نیست؟ افزود: درباره این مسائل به نظر می‌رسد آئین‌نامه‌ها مبهم است، گاهی اوقات می‌گویند رئیس دانشگاه می تواند معرفی کند، اما قاعدتا رویه این است که اگر کسی در دانشگاهی قبول شود باید آزمون و مصاحبه را طی کند.

    این استاد دانشگاه اضافه کرد: در  مدت گذشته و چند سال اخیر چنین فردی به عنوان دانشجو به ما معرفی نشده است.

    سازمان سنجش آموزش کشور روز گذشته طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که حسین فریدون در سال 1392 در کدرشته محل 9626 رشته روابط بین‌الملل دوره شبانه دانشگاه گیلان در بین چند برابر معرفی‌شدگان برای انجام مصاحبه با استفاده از سهمیه ایثارگران در رتبه 2 (دو) حائز کسب حدنصاب سهمیه قرار گرفته و در این دانشگاه قبول شده، اما اکنون مدیر گروه علوم‌سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه گیلان این ادعای سازمان سنجش را تکذیب می‌کند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما